Vloeibare geklaarde boter

Ideaal voor bakken en braden op hoge temperaturen en het maken van stabiele emulsies.

  • Tijdsbesparing

    Een reeds geklaarde boter om geen seconde te verliezen tijdens het koken.

  • Ongeëvenaarde prestaties bij hoge temperaturen

    Verbrandt niet en wordt niet zwart, bakt mooi goudbruin.

  • Handig

    Gebruiksklaar uit de koelkast, formaat aangepast aan het gebruik, druppelstop.

  • 100 % natuurlijk

    Recept zonder toevoegingen of aroma’s.

  • Lactosevrij

Toepassingen

  • Om te bakken en te braden

    Doreert vlees, kip en vis perfect.

  • In sauzen

    Maakt geëmulgeerde sauzen stabieler.

  • In desserts

    Geeft een zachte of smeuïge textuur.

Ontdek de geklaarde boter in deze video

Enkele foto’s van bereidingen

  • Gebraden lamsfilet in geklaarde boter, miniwitloof, oesterzwammen, bouchon aardappelen en bearnaisesaus
  • Financierkoekje
  • Brownies
  • Scampi in kokosmelk en groene curry
  • Lamscarré met aalbessensaus en gebakken champignons
  • Kotelet van gepaneerd kalfsvlees met Goffredo-aardappelen en halfgedroogde tomaten
  • Varkenshaasje met gedroogd fruit, gebakken aardappelen, groenten en botersaus
  • Filet van tarbot in een aardappelkorst en saffraansaus met witloof in folie en halfgedroogde kerstomaten
  • Gebakken vis en groenten in tempura met een zoetzure saus
  • Risotto di mare met sint-jakobsnoten, citroen en krokant wafeltje
  • Zwarte spaghetti alla chitarra met calamari en asperges
  • Tortelli van vlees met gebruinde boter

Praktische informatie

  • Verpakking

    Fles van 900 ml (beschikbaar per stuk of per karton van 6).

  • Bewaring

    3 maanden in de koelkast na het openen.